12 000 000 грн на ЗСУ

Щодня ми чуємо, як різні компанії допомагають ЗСУ – грошима, продуктами, ліками. І ми захоплюємося ними.

 

Але зараз ви маєте захоплюватися собою. Бо кожен з вас доєднався до активності компанії Delta Medical, яка закликала навесні купувати свої продукти, аби «заряджати» ЗСУ на перемогу.

Здавалося б, невже те, що ви придбали собі чи рідним – навіть одну упаковку Хьюмера чи Зесту, Фортези чи Перфектилу, Менопейсу, Дип Риліфу, Аффиди, Дефлю, Мультигрипу, Смарт Омеги, – може вплинути на хід бойових дій? Ще й як може!

Бо з продажу кожної упаковки компанія Delta Medical 5 % передає на потреби ЗСУ. Так, гривня до гривні, і назбиралося 12 000 000 грн, які завдяки фонду Trident Tribes втілилися у повномасштабну допомогу на всіх напрямках фронту.

Не вірите?

То ж дивіться, що таке 5 % на ЗСУ:

👉  Понад 2 500 000 гривень на рахунок Міністерства оборони для потреб ЗСУ.

👉  2 вкомплектованих квадрокоптери для розвідників 128 бригади, які вправно віднаходили русню і допомагали артилерії нещадно її нищити на херсонському напрямку і торували шлях до визволення обласного центру, сіл та містечок Правобережжя.

👉  Плоскофрезерний станок та 2 шафи з інструментами для 30 окремої механізованої бригади. Разом цей комплект дає змогу реанімувати безнадійні, здавалося б, авто і повертає їх у стрій. Відтак одне вкладення фактично безперестанку «штампує» автівки, які наближають перемогу ще швидше.

👉  Антибіотики, пристрої для переливання крові, життєвонеобхідні ліки для шпиталізованих бійців 30 омбр  та Сил ТрО.

👉  Квадрокоптери DJI Mavic 3, які допомагали підлеглим генерала Олександра Сирського, командувача Сухопутних військ України, у визволенні Харківщини, а тепер невтомно допомагають нищити русню на найгарячіших напрямках, про які ми ще не можемо розповідати.

👉  Портативний пристрій для ультразвукових досліджень, завдяки якому надаватимуть невідкладну допомогу бійцям 95 бригади.

👉 Облаштування навчального центру для Сил ТрО та забезпечення його необхідними матеріалами.

Тому купуйте препарати Delta Medical та рекомендуйте їх друзям та знайомим, зміцнюйте організм та долайте сезонні віруси!

Доєднуйтесь до лав Племен Тризуба!

Trident Tribes: разом – до Перемоги!

12 000 000 грн на ЗСУ
Рекомендуємо ознайомитись

Приєднуйся до місії: підтримай захисників України через програму підготовки капітанів

Ми, Trident Tribes, український благодійний фонд, який підтримує захисників країни, зокрема їхнє навчання. Ми пишаємося тим, що робимо внесок у програму «Підготовка капітанів», яка вдруге

Читати далі »